NYHEDER

Casting: DR DRAMA søger børneskuespillere i alderen 12-14 år til julekalender 2024

CASTING AFSLUTTET: DR DRAMA søger børneskuespillere i alderen 12-14 år til julekalender 2024

CASTING AFSLUTTET:

DR søger børneskuespillere til kommende familiejulekalender. Vi leder efter nogle sjove, seje og udadvendte børn til at spille hovedrollerne i en humoristisk, varm og rørende historie.

 

Er du…

  • Dreng på 12-14 år.

Skal spille en rolle, der kæmper for det han tror på og ikke er bange for at sige sandheden. Han er en smule nørdet og har sin egen YouTube-kanal.

  • Pige på 12-14 år.

Skal spille en rolle, der er karismatisk, ambitiøs og charmerende. Hun vil gøre alt for at opnå sine mål og er en ung Girl-Boss.

 

Optagelserne kommer til at foregå i Hovedstadsområdet. Optagelserne strækker sig fra midt oktober 2023 til slut marts 2024. Serien produceres af DR Drama og vil blive sendt på DR1 og på DRTV.

Som hovedrolle skal man forvente at være med stort set alle dage og derfor kunne tage fri fra skole i perioden. Der vil være en ungeassistent med på optagelse, som bl.a kan være behjæpelig med lektier.

 

Instruktør er Poul Berg.

Lyder det som noget for dig, så send en mail til mig tsl@unitedcasting.dk eller skriv dig op via casting-formularen her.

 

Og husk:

  1. Send ét vellignende foto af dig selv.

 

  1. Skriv lidt om dig selv. Husk at oplyse din højde, alder og hvor i landet du bor.

 

  1. Lav en kort præsentationsvideo (max 2 min), hvor du introducerer dig selv.

 

Der vil nok komme mange henvendelser, så jeg svarer så hurtigt som muligt. Desværre kommer alle ikke til casting, men alle kan komme i arkivet til en anden gang.

 

Deadline for tilmelding er 31 marts.

 

Glæder mig til at høre fra jer

Venlig hilsen

Tine, United Casting.

farvebog tegne male for børn lær alfabetet, lær at tælle, skolebog, læring for børn

Køb mine malebøger til børn

Jeg elsker at tegne og har af den grund tegnet 3 malebøger til børn – en alfabetbog, en tællebog og en lille billedbog. Er I

Læs mere »
CASTING: Drengestemme / dubbing søges til dansk animationsfilm

CASTING AFSLUTTET: Drengestemme / dubbing søges til dansk animationsfilm

CASTING AFSLUTTET Jeg leder efter en dreng på 13-17 år, der kan lægge stemme til en hovedrolle i en dansk animationsfilm. En ung drenget stemme,

Læs mere »
sommerferie casting

Sommerferien er slut – nu er vi igang igen 🌞

Hør nu her, sommer er forbi og glemt, United Casting er tilbage, og vi er helt tændt! Børn og unge, det’ jeres tur, træd frem

Læs mere »