NYHEDER

Casting: DR DRAMA søger børneskuespillere i alderen 12-14 år til julekalender 2024

CASTING AFSLUTTET: DR DRAMA søger børneskuespillere i alderen 12-14 år til julekalender 2024

CASTING AFSLUTTET:

DR søger børneskuespillere til kommende familiejulekalender. Vi leder efter nogle sjove, seje og udadvendte børn til at spille hovedrollerne i en humoristisk, varm og rørende historie.

 

Er du…

  • Dreng på 12-14 år.

Skal spille en rolle, der kæmper for det han tror på og ikke er bange for at sige sandheden. Han er en smule nørdet og har sin egen YouTube-kanal.

  • Pige på 12-14 år.

Skal spille en rolle, der er karismatisk, ambitiøs og charmerende. Hun vil gøre alt for at opnå sine mål og er en ung Girl-Boss.

 

Optagelserne kommer til at foregå i Hovedstadsområdet. Optagelserne strækker sig fra midt oktober 2023 til slut marts 2024. Serien produceres af DR Drama og vil blive sendt på DR1 og på DRTV.

Som hovedrolle skal man forvente at være med stort set alle dage og derfor kunne tage fri fra skole i perioden. Der vil være en ungeassistent med på optagelse, som bl.a kan være behjæpelig med lektier.

 

Instruktør er Poul Berg.

Lyder det som noget for dig, så send en mail til mig tsl@unitedcasting.dk eller skriv dig op via casting-formularen her.

 

Og husk:

  1. Send ét vellignende foto af dig selv.

 

  1. Skriv lidt om dig selv. Husk at oplyse din højde, alder og hvor i landet du bor.

 

  1. Lav en kort præsentationsvideo (max 2 min), hvor du introducerer dig selv.

 

Der vil nok komme mange henvendelser, så jeg svarer så hurtigt som muligt. Desværre kommer alle ikke til casting, men alle kan komme i arkivet til en anden gang.

 

Deadline for tilmelding er 31 marts.

 

Glæder mig til at høre fra jer

Venlig hilsen

Tine, United Casting.

DR Ultra musikserie casting, dreng 13-16 år skuespiller søges, fløde-dreng rolle casting, Highwire børneindhold, sikker arbejdsmiljø for unge skuespillere, skuespiller casting Hovedstadsområdet sommer 2024, Johannes Majgaard serie, auditions for unge skuespillere Danmark, casting oproep tiener acteur, selvoptaget popsanger rolle, audition video-præsentation, unitedcasting.dk ansøgning, optagelser juli august 2024, teen skuespiller ferieoptagelser, castingopkald DR Ultra serie

CASTING: UNGE SØGES TIL MUSIKSERIE PÅ DR ULTRA

Vi leder efter en sej og udadvendt dreng til en ny sjov og dramatisk musikserie på DR Ultra.

– Drengekarakter: ”Fløde-dreng”, 13-16 år
”Fløde-dreng” spiller en meget selvoptaget og forkælet popsanger.

Læs mere »
casting københavn børn søges til spillefilm en dreng og en pige

Casting: 2 seje og udadvendte børn til en ny spillefilm.

Vi leder efter 2 seje og udadvendte børn til en ny spillefilm.   Drengekarakter: Felix, 8-10 år, men må gerne se yngre ud.   Lillesøster:

Læs mere »
farvebog tegne male for børn lær alfabetet, lær at tælle, skolebog, læring for børn

Køb mine malebøger til børn

Jeg elsker at tegne og har af den grund tegnet 3 malebøger til børn – en alfabetbog, en tællebog og en lille billedbog. Er I

Læs mere »