Betingelser og GDPR Persondatapolitik

 

Opdateret 29.maj 2018.

Hvem er vi

Vi er United Casting – Vores webstedsadresse er: https://unitedcasting.dk.

Hvilke data indsamles ved castings på hjemmesiden? Og hvorfor?

DIT FORNAVN *

DIT EFTERNAVN *

DIN ADRESSE *

DIT POSTNUMMER OG BY *

EN FORÆLDRES NAVN *

FORÆLDRES TELEFONNUMMER *

EN FORÆLDRES E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER*

DIN FØDSELSDATO

DIN E-MAIL*

DIN VÆGT (KG)

DIN HØJDE

DIN ØJENFARVE

DIN HÅRFARVE

HAR DU TIDLIGERE MEDVIRKET I FILM/TEATER?JANEJ

HVIS JA – HVILKE?

SPECIELLE FÆRDIGHEDER

VEDHÆFT FILER/BILLEDER

 

Ovenstående data indsamles når man benytter formularen ”bliv castet” til dokumentation for brug af samtykke om at UNITED CASTING må tilbyde castings til dig til fremtidige tv programmer og film/reklame produktioner. Vi behandler dine data, når vi kigger arkivet igennem. Dine data kan blive delt med samarbejdspartnere, såsom instruktører og producenter i TV- og filmbranchen, hvis det er relevant.
­Vi opbevarer dine digitale- og fysiske data sikkert og fortroligt, så længe du ønsker at være aktiv i vores arkiv.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du vide at hvis billedet indeholder indlejrede lokalitetsdata, så accepterer du også at vi har adgang til disse data. Det er ikke noget vi som udgangspunkt benytter til noget men det er dit ansvar at slette dem, hvis du ikke ønsker vi har disse informationer. Slet evt. indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inden upload, hvis det er relevant.

Kontaktformularer

Beskriv her hvad du gør når nogen skriver til dig på kontaktsiden…

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægs ID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Hvem vi deler dine data med

Vi deler analytics data med vores eksterne databehandlere med formål at optimere din oplevelse på hjemmesiden og indsamle statistik fra besøgende.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Vi gemmer analytics data i Google og WordPress, som begge er GDPR compliant. De data bliver opbevaret til behandling i maximal tilladt periode ud fra EU’s persondatalov.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Du kan når som helst få dine data slettet ved at sende en mail med dit ønske på tsl@unitedcasting.dk

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste og lign. Analytics plugins i vores WordPress miljø, for at holde statistik med vores besøgende med henblik på optimering af hjemmesiden, så den optimeres til en bedre oplevelse.

Dine kontaktinformationer

United Casting, Nannasgade 28. 2200 KBH N.  /  Telf. 2721 1848  /  tsl@unitedcasting.dk

Yderligere information

Hvordan vi beskytter dine data

Data beskyttes via SSL-kryptering af websted samt at indsamlet data er beskyttet og opbevaret sikkert og fortroligt. Vi benytter flere lags sikkerhed inkl. kryptering på vores GDPR compliant servere.

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

Data indsamlet på hjemmesiden eller mail gennem hjemmesiden, bliver beskyttet med SSL-kryptering. Når data havner i vores indbakke er de SSL krypteret og hvis noget persondata opbevares fysisk, vil de blive opbevaret i godkendte aflåste arkivskabe.

Hvilke automatiserede beslutninger og/eller profilering vi foretager med brugerdata.

Brugerdata vi modtager via e-mail eller fra hjemmesiden er allerede automatiseret og data behandles derfor fortroligt og sikkert bag flere lag af kryptering.

Sletning af data foretages manuelt på opfordring fra en bruger, når det er relevant.

Automatisk sletning af data foregår når data er 4år og 11måneder gammelt og der ikke foreligger et fornyet samtykke fra ejer af data.

 

iThemes Security

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Security Logs

IP adressen på besøgende, bruger ID af brugere der er logget ind, brugernavne af forsøg på at logge ind for at tjekke om det er malicious aktivitet så vi kan beskytte websitet mod angreb.
Examples of conditions when logging occurs include login attempts, log out requests, requests for suspicious URLs, changes to site content, and password updates. This information is retained for 14 days.

Hvem vi deler dine data med

This site is scanned for potential malware and vulnerabilities by Sucuri’s SiteCheck. We do not send personal information to Sucuri; however, Sucuri could find personal information posted publicly (such as in comments) during their scan. For more details, please see Sucuri’s privacy policy.

Hvor længe vi gemmer dine data

Security logs are retained for 14 days.

Hvor vi sender dine data

This site is part of a network of sites that protect against distributed brute force attacks. To enable this protection, the IP address of visitors attempting to log into the site is shared with a service provided by ithemes.com. For privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy.

Akismet

We collect information about visitors who comment on Sites that use our Akismet anti-spam service. The information we collect depends on how the User sets up Akismet for the Site, but typically includes the commenter’s IP address, user agent, referrer, and Site URL (along with other information directly provided by the commenter such as their name, username, email address, and the comment itself).