NYHEDER

Top 3 tips til sikker online castings

Top 3 tips til sikker online castings

Vil du gerne være med i en film eller på tv, så bliver mange unge i dag tilbudt online castings. Det kan dog være svært at gennemskue, om det er en ægte casting eller om det er fusk. Derfor vil vi hos United Casting give dig nogle gode råd til online skype castings.

 

3 Tips til en sikker og god online casting

  • Sørg for at du har talt med casting-bureauet i telefonen inden og sørg for at slå telefonnummeret op, før du siger ”ja” til en online / Skype casting.
  • Siger din mavefornemmelse at det kan være fusk eller at personen du skal castes af online, ikke er til at stole på? Så sig hellere at du er syg i dag eller rådspørg evt. dine forældre eller en voksen inden.
  • Tag aldrig tøjet af ved en online casting eller via skype / Facetime. Ingen casting-bureauer vil bede dig smide tøjet, så hvis du bliver spurgt om dette, bør du afbryde det online opkald med det samme eller slukke for din computer/iphone og tal med dine forældre med det samme om oplevelsen.

 

United Casting tilbyder ikke skype eller online castings med mindre det er aftalt pr. Telefon eller e-mail inden. Vi vil hellere møde dig i person, så vi har tillid til hinanden og du føler dig tryg hos os.

Er du eller bliver du ringet op af nogen online, som udgiver sig for at være United Casting, så kontakt os venligst per telefon.

 

God sikker casting og man altid kan sige nej 🙂

farvebog tegne male for børn lær alfabetet, lær at tælle, skolebog, læring for børn

Køb mine malebøger til børn

Jeg elsker at tegne og har af den grund tegnet 3 malebøger til børn – en alfabetbog, en tællebog og en lille billedbog. Er I

Læs mere »
CASTING: Drengestemme / dubbing søges til dansk animationsfilm

CASTING AFSLUTTET: Drengestemme / dubbing søges til dansk animationsfilm

CASTING AFSLUTTET Jeg leder efter en dreng på 13-17 år, der kan lægge stemme til en hovedrolle i en dansk animationsfilm. En ung drenget stemme,

Læs mere »
sommerferie casting

Sommerferien er slut – nu er vi igang igen 🌞

Hør nu her, sommer er forbi og glemt, United Casting er tilbage, og vi er helt tændt! Børn og unge, det’ jeres tur, træd frem

Læs mere »