NYHEDER

Top 5 tips til en god casting audition

Top 5 tips til en god casting audition

Vil du gerne imponere og udstråle at du er god at arbejde med til din næste audition på en film eller tv og måske reklamefilm?

Her har jeg mine top 5 tips til en god casting audition.

  1. Kom altid til tiden, Det er ikke godt at lade instruktøren og casteren vente.
  2. Hvis du har fået en tekst, lær og læs rollen udenad, så du ikke behøver teksten, selvom du kan blive nervøs.
  3. Forbered spørgsmål hvis du har nogen, det viser at du har sat dig ind i rollen eller castingen.
  4. Prøv at være udhvilet selvom du har haft en lang skoledag, når kameraet kører, skal du kunne vise at du er på og det giver dig måske en fremtidig rolle.
  5. Husk man kan godt være dygtig og have talent og så alligevel få et afslag. Bliv ikke for ked af det, bare prøv igen og igen, indtil den rigtige rolle finder dig.

Følger du ovenstående råd højner du dine chancer for at få en rolle i film, tv eller reklamefilm.

Held og lykke til dig.

OBS. Der er nogle falske castere, som udgiver sig for at være nogen de ikke er. Send dem ikke billeder førend du har talt med castingbureauet og verificeret at e-mailen ikke er falsk. Du kan vide dig sikker ved at tjekke præcis, hvem afsender e-mailadressen er. Feks sender vi altid fra en email-adresse, som hedder @unitedcasting.dk til sidst. Er du i tvivl så kontakt os på telefonnummeret, der står på hjemmesiden og ikke de telefonnumre der oplyses i eventuelle falske mails du modtager.

DR Ultra musikserie casting, dreng 13-16 år skuespiller søges, fløde-dreng rolle casting, Highwire børneindhold, sikker arbejdsmiljø for unge skuespillere, skuespiller casting Hovedstadsområdet sommer 2024, Johannes Majgaard serie, auditions for unge skuespillere Danmark, casting oproep tiener acteur, selvoptaget popsanger rolle, audition video-præsentation, unitedcasting.dk ansøgning, optagelser juli august 2024, teen skuespiller ferieoptagelser, castingopkald DR Ultra serie

CASTING: UNGE SØGES TIL MUSIKSERIE PÅ DR ULTRA

Vi leder efter en sej og udadvendt dreng til en ny sjov og dramatisk musikserie på DR Ultra.

– Drengekarakter: ”Fløde-dreng”, 13-16 år
”Fløde-dreng” spiller en meget selvoptaget og forkælet popsanger.

Læs mere »
casting københavn børn søges til spillefilm en dreng og en pige

Casting: 2 seje og udadvendte børn til en ny spillefilm.

Vi leder efter 2 seje og udadvendte børn til en ny spillefilm.   Drengekarakter: Felix, 8-10 år, men må gerne se yngre ud.   Lillesøster:

Læs mere »
farvebog tegne male for børn lær alfabetet, lær at tælle, skolebog, læring for børn

Køb mine malebøger til børn

Jeg elsker at tegne og har af den grund tegnet 3 malebøger til børn – en alfabetbog, en tællebog og en lille billedbog. Er I

Læs mere »